Werkwijze - Bureau Bax

Goede voorbereiding, nauwkeurige uitwerking. Bureau Bax luistert, denkt mee en levert altijd kwaliteit.

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachtgevers en doelgroepen

Van uitgevers en tijdschriften tot musea, onderwijsinstellingen en beroepsverenigingen. Verschillende opdrachtgevers weten Bureau Bax te vinden. Het bureau  luistert goed naar de wensen van opdrachtgevers en weet als geen ander die wensen te vertalen naar heldere, aansprekende teksten of uitzendingen voor de betreffende doelgroep.

Scholieren, interieurarchitecten, managers in de kinderopvang, concertbezoekers, buurtbewoners, huiseigenaren, Radio 1-luisteraars; als professioneel tekst- en radiobedrijf maakt Bureau Bax producties voor iedere doelgroep.

Goede voorbereiding

Een onderwerp induiken, mensen interviewen, informatie vergaren, feiten checken. Bureau Bax vindt het belangrijk om precies te weten waar het om gaat. Wat is de kern? En hoe breng je die over op de doelgroep? Een goede productie begint met het doorgronden van het onderwerp. 

Nauwkeurige uitwerking

Selecteren, ordenen, doseren, schrappen, schaven, controleren. Elke opdracht wordt door Bureau Bax met zorg en aandacht uitgewerkt; een creatief proces dat resulteert in overtuigende producties. 

Netwerk

Bureau Bax werkt samen met gedreven en inspirerende collega’s. Het bureau heeft een groot netwerk van journalisten, tekstschrijvers, fotografen, grafisch vormgevers, radiomakers en technici. Grote klussen zijn nooit een probleem en wanneer specialistische kennis nodig is, schakelt Bureau Bax graag een specialist in.

Kosten, leveringsvoorwaarden en btw

Bureau Bax levert maatwerk. De kosten hiervan worden bepaald door de aard van de opdracht en de omvang. Op basis van een oriënterend gesprek met de opdrachtgever maakt Bureau Bax een passende offerte.
 
Op alle werkzaamheden van Bureau Bax zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Over het algemeen geldt dat voor journalistieke producties geen btw wordt gerekend. Voor andere tekst- en radioproducties geldt een btw-tarief van 21%.