Portfolio - Bureau Bax

Veel Nederlandse interieurarchitecten werken grensoverschrijdend. Om hun werk te promoten in het buitenland komt de Dutch Association of Interiorarchitects met een speciale Engelstalige uitgave. Bureau Bax is verantwoordelijk voor de realisatie: van idee tot druk.

Portfolio

Spot on

Of het nu gaat om de verbouwing van een keuken of de herbestemming van een oude fabriek tot restaurant. Samen met een interieurarchitect maakt u uw plannen  waar. Nederlandse interieurarchitecten kruipen in de huid van de gebruiker. Ze denken van binnenuit en weten precies wat er nodig is voor een optimale beleving van de ruimte. Als specialisten van de binnenruimte zijn zij niet alleen ontwerper, zij weten ook wat technisch haalbaar is, adviseren, coördineren en plannen.

Veel Nederlandse interieurontwerpen zijn grensoverschrijdend. Uit alle windstreken hebben opdrachtgevers al een Nederlandse interieurarchitect gevonden die voor hen een klus geklaard heeft. Om nog meer mensen in het buitenland kennis te laten maken met de Nederlandse interieurarchitectuur komt de Dutch Association of Interiorarchitects (BNI) met deze speciale Engelstalige uitgave.

Wat kan en doet een Nederlandse interieurarchitect allemaal?  Aan de hand van vier actuele thema’s worden in dit magazine de kwaliteiten van de Nederlandse interieurarchitectuur zichtbaar gemaakt. Duurzaamheid, Het Nieuwe Werken, Zorg en Herbestemming.

Bureau Bax kreeg opdracht voor de productie van het magazine: van idee tot druk. Omdat het een Engestalige uitgave betreft, schakelde  Bureau Bax hierbij de deskundige hulp in van vertaalsters Ploon Rademaker en Kim Nanne. 

zomer 2013