Portfolio - Bureau Bax

Wat doet een interieurarchitect? Waar vind je een goede? En wat kost een interieurarchitect? Bureau Bax stelde een uitgave samen die antwoord geeft op vragen waarmee (toekomstig) opdrachtgevers te maken hebben.

Portfolio

Een wereld van verschil

In opdracht van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten maakte Bureau Bax de uitgave 'Een wereld van verschil. Werken met een interieurarchitect.'

In de publicatie wordt uitgebreid beschreven hoe interieurarchitecten werken en wat zij van eerste kennismaking tot eindoplevering voor opdrachtgevers kunnen betekenen. In interviews vertellen opdrachtgevers zelf hoe zij het werken met een interieurarchitect ervaren hebben en ook is een handige checklist opgenomen die houvast biedt bij het doorlopen van het traject. Daarnaast illustreren twintig projecten in woord en beeld hoe divers het werk van interieurarchitecten is. Van een complete indeling en inrichting van een hotel of politiebureau tot een kleurenschema van een basisschool of de verbouwing van een boerderij tot woning. 

2012